Op zoek naar spaans?

spaans
Spaans CVO TSM.
Op zaterdagvoormiddag wordt op campus Merode ook de beginnersmodule Spaans voor op reis aangeboden. Voor meer info zie de rubriek Vragen. Ken je je niveau of start je in het eerste jaar, dan kan je online inschrijven vanaf 1 juli. Wens je meer informatie, heb je specifieke vragen, wil je een instaptoets afleggen, Mail gerust of kom naar één van onze infosessies. Je betaalt 150, per lestijd. Onder bepaalde voorwaarden kan je van een gedeeltelijke vrijstelling genieten. Zie in de rubriek Vragen: vrijstelling van inschrijvingsgeld. Naast het inschrijvingsgeld betaal je nog je cursusmateriaal, plus 5 voor het gebruik van het elektronisch leerplatform. Je hoeft verder gaan handboek aan te kopen. Alle leerkrachten Spaans werken met een eigen cursus.
Spaans MOBYUS.
In onze cursus Spaans staat het spreken van de taal centraal. Zelfs op beginnersniveau willen we onze cursisten vooral stimuleren om te praten. Er is natuurlijk aandacht voor grammatica, woordenschat en uitspraak maar dit alles steeds in functie van mondelinge communicatie. Ons volledig aanbod Spaans in een oogopslag: uurrooster.
Spaans Wikipedia.
In Puerto Rico is het Spaans als officiële taal erkend en de grondwet van New Mexico vermeldt dat de staat tweetalig is door het gebruik van Engels en Spaans. Verder wordt het Spaans gesproken door aanzienlijke gemeenschappen in Brazilië, Belize, Guyana, de Filipijnen, Marokko, de Westelijke Sahara en de Nederlandse Antillen.
10 tips om sneller de Spaanse taal te leren.
Laatste blogs van Talen. 5 tips om snel Koreaans te leren. 6 Brits-Engelse uitdrukkingen die nergens op slaan. Waarom je Spaans zou moeten leren. De GO Blog van EF brengt je het laatste nieuws over reizen, taal, cultuur, internationale carrières en het leven van studenten in het buitenland.
Intensief Spaans voor beginners: Ahora! avond Universitair Centrum voor Talenonderwijs Universiteit Gent.
Luistervaardigheid: aan de hand van korte dialoogjes leert u vertrouwde woorden en basiszinnen herkennen. Op het einde van de cursus begrijpt u het Spaans wanneer er duidelijk gesproken wordt. Spreekvaardigheid: op het einde van de cursus kan u korte, heel eenvoudige zinnetjes maken.

Contacteer ons